Over Evelien

Wie ben ik….?

Geboorte en newborn fotograaf evelien kooteIk ben newborn en geboorte fotograaf, gespecialiseerd in het vastleggen van de meest kostbare momenten.  Als moeder van prachtige meiden begrijp ik als geen ander het belang om deze momenten keer op keer te herbeleven.

Wie ben ik? Evelien Koote, echtgenote, moeder van prachtige meiden en woonachtig in het mooie plaatsje Muiden, zoals de “Muiers” zeggen, een mooie stad! Dol op mijn gezin, mijn 2 hondjes en de liefde, Cappuccino met veel melk, lekker wandelen in de natuur, bloemen, natafelen, vriendinnen, fotografie, een lekker warm huis en ‘zo nu en dan’ sporten.

Met een flinke dosis enthousiasme leg ik in alle rust alle momenten vast die zo snel worden vergeten. Denk aan alle details die bij een pasgeborene horen, de emotie, de pijn en ontlading bij een bevalling, de eerste kennismaking met je kindje. Mijn doel is beelden maken ‘alsof het gisteren’ was.
 
Ik zou mijn stijl willen omschrijven als naturel (warm) en tijdloos. Doordat ik ook een aantal uren werkzaam ben in het onderwijs, waarin ik verschillende medische vakken geef, ontbreekt het mij niet aan creatieve en sociale vaardigheden. Mijn medische achtergrond komt me zo nu en dan goed te pas als fotograaf.
 
Zijn jullie benieuwd geworden naar deze fotograaf? Neem gerust contact op voor een ‘vrijblijvend’ kennismakingsgesprek. In het gesprek zal ik jullie helemaal bijpraten met hetgeen jullie van me kunnen verwachten voor, tijdens en na een geboorte/ newborn sessie.

 

Love & Little Fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en geboortefotografie.
Ben je op zoek naar een geboortefotograaf in de regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht of Zuid-Holland?
Mail of bel me gerust voor: een reservering, kennismaking en/of informatie!