Geboortefotografie

Geboortefotografie

Zolang naar uitgekeken en eindelijk is het bijna zover, de geboorte van je/jullie kindje. De eerste ontmoeting, eindelijk zal je je kindje zien, voelen en ruiken, dit waardevolle moment zal je nooit vergeten.
Maar ook de momenten tijdens de bevalling gaan als een flits aan je voorbij. De emotie, de pijn, de ontlading, het geluk, de kwetsbaarheid en de kennismaking met de aller grootste liefde van je leven….je eigen kindje! Dit zijn de momenten die je eindeloos nog een keer wil herbeleven.
Tijdens de bevalling zal er door alle emoties veel langs je heengaan, dat zijn wel de momenten die je achteraf graag vast gelegd wil hebben. Beelden die het verhaal vertellen van de geboorte van je kindje, waarom dan geen professionele foto’s?

Ik start met de reportage als de weeën gestart zijn. Na de geboorte blijf ik nog ongeveer 2 uur, dit om b.v. waar mogelijk de eerste gezinsfoto te maken, onderzoekjes vast te leggen, aankomst familie etc…
Dit is anders met een geplande keizersnede, als je van te voren weet dat je niet op een natuurlijke manier zal bevallen kan ik de geboorte via een keizersnede vastleggen. Dit kan alleen als het ziekenhuis (gynaecoloog/anesthesist) hier toestemming voor geeft.

Mocht je graag een geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek willen en/of meer informatie willen, bel of mail me gerust

Voor de prijzen >>>klik hier<<<

Geboortefotografie Evelien Koote | Noord-Holland

Love & Little Fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en geboortefotografie.
Ben je op zoek naar een geboortefotograaf in de regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht of Zuid-Holland?
Mail of bel me gerust voor: een reservering, kennismaking en/of informatie!